Join the team!

Start-Up Stockholm söker flertalet nya affärsrådgivare

Start-Up Stockholm är en ideell stiftelse som erbjuder kostnadsfri affärs- och innovationstrådgivning till alla i Stockholms län som vill starta, driva eller utveckla sitt företag eller sin innovationsidé. Vi hjälper årligen ca 4 000 personer att gå vidare med sina idéer och drömmar och bygga livskraftiga företag.

Vi vill erbjuda Stockholm ett brett utbud av rådgivning, seminarier, workshops och program. För att kunna göra detta behöver vi ha fler rådgivare med olika bakgrund, kompetenser och språk. Som affärsrådgivare har du grundläggande kompetens i affärsplan, budget, försäljning och marknadsföring. Du har erfarenhet av att starta, driva och utveckla företag.

Vi söker såväl mer allmänna affärsrådgivare som profiler med en mer specialiserad bakgrund inom områden, främst men inte uteslutande, design thinking, ekonomi, kulturella och kreativa näringar, hälsa, innovation, internationell affärsutveckling och tekniksektorn. Grundläggande språkkunskaper är svenska och engelska, förutom dessa söker vi rådgivare som talar arabiska, persiska, tigrinja, somaliska och spanska. För några av tjänsterna är andra språk än svenska och engelska ett krav. 

Vi söker dig som är entreprenör och som vill ha ett uppdrag via ditt företag på 20% (1 dag per vecka). Tidigare erfarenhet som rådgivare är meriterande men inget krav. Som person är du positiv och utåtriktad, du är lösningsorienterad och professionell i kundkontakt. Du jobbar bra både i team och självständigt. Du utmanas av att få ta ansvar och bidra i en miljö med högt i tak. Du har inga problem med att tala inför en grupp och hålla seminarier och workshops på såväl svenska som engelska.

Vi siktar på att rekrytera cirka 6 tjänster med start så snart som möjligt under 2017 alternativt januari 2018.

Skicka din ansökan till veronica.eriksson@startupstockholm.se så snart som möjligt, ansökningar behandlas löpande. I ansökan inkluderas CV samt ett personligt brev om vad du kan bidra med.

Var med och affärsutveckla Stockholms framtid med oss!