Changers Stories On Tour – höstens föreläsningsserie fortsätter 16/11 med Leo Razzak i Kista!

Changers Hub's populära föreläsningsserie Changers Stories tar tillsammans med Start-Up Stockholm klivet ur Alby för att inspirera och finnas på fler orter. Vi tar med våra storytellers Leo Razzak, Barakat 'Demokratiagenten' Ghebrehawariat och Ishtar Touailat på turné för att besöka:


8 november Husby, i samarbete med Unity & Cultivation 
Storyteller Barakat Bino Ghebrehawariat

16 november Kista, i samarbete med Think Big Lectures
Storyteller: Leo V Razzak

15 december Skärholmen, i samarbete med Mitt127
Storyteller: Ishtar Touailat

Var med att bygga broarna i vår stad, och joina för tre fullspäckade kvällar i en lokal nära dig. Eventen och mer information släpps löpande på Start-Up Stockholms Facebook sida - följ oss här!

Nästa stopp - Kista torsdag 16/11 med Leo Razzak!

Tillsammans med Löparakademin presenterar vi den 16 november Leo Razzak på Think Big Lectures i Filmstaden Kista. Leo startarde sin resa på Fryshuset som initiativtagarna till organisationen Sharafs hjältar. Sedan dess har Leo hunnit med en rad olika projekt; bl a han och hans pappas initiativ Banglabarn samt engagerat sig i frågor kopplat till mångfald, integration och identitet.

Leo är idag en social entreprenör, skådespelare och tv-producent. Med allt detta hinner han även engagera sig i Reach for Change och vara ambassadör för Cancerfonden.

Anmäl dig här: https://simplesignup.se/event/107995. 200 platser - först till kvarn! Såklart är det gratis! 

Samarbetspartners

Changers Hub 

Changers Hub skapar positiva mötesplatser där de tillgängliggör verktyg för att unga vuxna ska kunna påverka sin framtid och nå framgång.
Läs mer på: www.changershub.se

Unity & Cultivation

Unity & Cultivation är en ideell förening som bedriver socialt och kulturellt arbete genom olika projekt och aktiviteter i Husby.
Läs mer på: www.facebook.com/unitycultivation

Think Big Lectures 

Think Big Lectures erbjuder dig möjligheten att inspireras av några av Sveriges mest intressanta föreläsare.

På plats i Kista får du ta del av presentationer av entreprenörer, inspiratörer och vardagshjältar i olika discipliner. Genom att dela med sig av sina historier hoppas vi att du ska inspireras att tänka stort. Vi tror helhjärtat att första steget mot att förändra attityder, liv och slutligen världen är just att tänka stort. Ambitionen med Think Big Lectures är att du ska inspireras att ta första steget mot företaget du vill starta, uppfinningen du vill uppfinna, boken du vill skriva eller berget du vill bestiga. Din resa börjar här. Läs mer på: www.thinkbiglectures.se

Mitt 127 

Mitt 127 är samlingsnamnet för fyra förebyggande projekt som tillsammans bildar ett preventionsprogram. Detta preventionsprogram erbjuder ungdomar i Skärholmen möjlighet att förändra sin sociala omgivning genom delaktighet och inkludering. Den röda tråden mellan de olika projekten är delaktighet, samverkan, utveckling och gemenskap. Läs mer på: www.mitt127.se