Changers Stories On Tour – höstens föreläsningsserie fortsätter 15/12 med Ishtar Touailat i Skärholmen!

Header_Ishtar

Changers Hub's populära föreläsningsserie Changers Stories tar tillsammans med Start-Up Stockholm klivet ur Alby för att inspirera och finnas på fler orter. Vi tar med våra storytellers Leo Razzak, Barakat 'Demokratiagenten' Ghebrehawariat och Ishtar Touailat på turné för att besöka:


8 november Husby, i samarbete med Unity & Cultivation 
Storyteller Barakat Bino Ghebrehawariat

16 november Kista, i samarbete med Think Big Lectures
Storyteller: Leo V Razzak

15 december Skärholmen, i samarbete med Mitt127
Storyteller: Ishtar Touailat

Var med att bygga broarna i vår stad, och joina för tre fullspäckade kvällar i en lokal nära dig. Eventen och mer information släpps löpande på Start-Up Stockholms Facebook sida - följ oss här!

Nästa stopp - Skärholmen fredag 15/12 med Ishtar Touailat!

Sist ut är Ishtar Touailat som håller sin story på Röda korset i Skärholmen. Ishtar Touailat flyttade hemifrån som 14-åring och jobbade på pizzeria till 05.00 på nätterna. Idag är hon innovationschef på Nordens största IT-konsultbolag med ansvar för utvecklingen inom områden som AI, machine learning, fintech, deep learning och digital hälsa.

Framgångsrika 31-åriga entreprenören Ishtar Touailat, berättar för första gången hur hon fick fly en missbrukande pappa som 12-åring, åkte jojo mellan kompisars föräldrahem innan hon som 14-åring fick jobba på en pizzeria till sent in på nätterna för att ha råd med att betala räkningarna för sin första lägenhet.

Efter en rad framgångsrika entreprenörsprojekt är hon nu innovationschef för IT-jätten Tieto, där hon vill förbereda kvinnor överlag för AI-samhället.

Ishtar Touailat profilbild

Samarbetspartners

Changers Hub 

Changers Hub skapar positiva mötesplatser där de tillgängliggör verktyg för att unga vuxna ska kunna påverka sin framtid och nå framgång.
Läs mer på: www.changershub.se

Unity & Cultivation

Unity & Cultivation är en ideell förening som bedriver socialt och kulturellt arbete genom olika projekt och aktiviteter i Husby.
Läs mer på: www.facebook.com/unitycultivation

Think Big Lectures 

Think Big Lectures erbjuder dig möjligheten att inspireras av några av Sveriges mest intressanta föreläsare.

På plats i Kista får du ta del av presentationer av entreprenörer, inspiratörer och vardagshjältar i olika discipliner. Genom att dela med sig av sina historier hoppas vi att du ska inspireras att tänka stort. Vi tror helhjärtat att första steget mot att förändra attityder, liv och slutligen världen är just att tänka stort. Ambitionen med Think Big Lectures är att du ska inspireras att ta första steget mot företaget du vill starta, uppfinningen du vill uppfinna, boken du vill skriva eller berget du vill bestiga. Din resa börjar här. Läs mer på: www.thinkbiglectures.se

Mitt 127 

Mitt 127 är samlingsnamnet för fyra förebyggande projekt som tillsammans bildar ett preventionsprogram. Detta preventionsprogram erbjuder ungdomar i Skärholmen möjlighet att förändra sin sociala omgivning genom delaktighet och inkludering. Den röda tråden mellan de olika projekten är delaktighet, samverkan, utveckling och gemenskap. Läs mer på: www.mitt127.se