FAQ

Monica Borg-Wennebring Start-Up StockholmGenerella frågor om att starta företag

Titta gärna på verksamt.se där du hittar svar på frågor inom ett stort antal områden när det gäller att starta företag (till exempel om hur du söker f-skattsedel). Verksamt.se drivs gemensamt av Bolagsverket, Skatteverket och Tillväxtverket.

Jag är under 18 år – kan jag bli kund?

För att få registrera ett företag hos Skatteverket måste du ha fyllt 18 år och därför gäller den åldersgränsen även för att bli kund hos oss.

Kostnadsfria seminarier

Hos Startup Sthlm kan du ta del av ett 40-tal kostnadsfria seminarier med olika ämnen. Allt från hur du skriver en affärsplan, tar fram en budget, utformar digitala strategier och får grepp om immaterialrätt, skyddsstrategier och innovationsprocessen. Seminarierna sker i mindre grupper och ger möjlighet till att nätverka med andra deltagare. För att ta del av seminarierna går du in på Startup Sthlms seminariekalender och bokar en tid, antingen som existerande kund eller ny kund.

Hur bokar jag kostnadsfri individuell rådgivning?

Startup Sthlm erbjuder rådgivning som en del i en större process, för att lära dig mer om hur vi arbetar och vad just du ska/kan boka för aktivitet så kan du läsa mer här.

All individuell rådgivning är sekretessbelagd och vi behandlar dina personuppgifter enligt GDPR (läs vår policy).

Jag vill avboka ett seminarium eller rådgivning

Du avbokar genom att logga in på Mina sidor. Under fliken ”kommande rådgivningar” ser du en översikt över de bokningar du har och här kan du avboka rådgivningar.
OBS! Du ska alltid få en bekräftelse om att din avbokning har gått igenom, annars kan den ha misslyckats. Dubbelkolla på Mina sidor att bokningen är borta. Har du problem så mejla till info@startupstockholm.se.

Jag har glömt vilka seminarier och rådgivningar jag har bokat

Logga in på Mina sidor. Under fliken ”Kommande rådgivningar” ser du en översikt över de bokningar du har, såväl individuella rådgivningar som seminarier.

Jag har glömt mitt lösenord

Logga in på Mina sidor och klicka på ”Glömt lösenord?”. Fyll i din e-postadress och skicka – då skickas en länk i ett e-postmeddelande som du använder för att byta till ett nytt lösenord. Upplever du problem eller att du inte får mejlet, testa en annan webbläsare, kopiera länken samt kolla skräpposten.

Jag har bytt kontaktuppgifter och vill uppdatera dem

Du ändrar enkelt dina uppgifter genom att logga in på Mina sidor. Under fliken ”Mina uppgifter” kan du sedan administrera dina kontaktuppgifter.

Jag vill välja ett annat lösenord

Du ändrar enkelt ditt lösenord genom att logga in på Mina sidor. Under fliken ”Byta lösenord” kan du sedan välja ett nytt.