Join the team!

Digital Kommunikatör sökes till Start-Up Stockholm

Start-Up Stockholm är en ideell stiftelse som ger kostnadsfri affärs- och innovationstrådgivning till alla i Stockholms län som vill starta företag eller utveckla sitt företag vidare i en tidig tillväxtfas. Vi hjälper årligen tusentals personer att gå vidare med sina idéer och drömmar och bygga livskraftiga företag.

Vi söker nu efter en person som vill bli en viktig del av vårt team på Staben. Vi söker dig som har en vilja att bidra och viktar chansen att växa i din yrkesroll högre än vad du får i lön. Vi tror att du är i början av din karriär och söker ett nytt arbete för att få större ansvar och därmed lägga grunden för din framtida karriärsutveckling. Som Digital kommunikatör kommer du att arbeta direkt under verksamhetsledaren och tätt tillsammans med vår kontorskoordinator.

Du är positiv och utåtriktad, tar för dig och är lösningsorienterad. Du jobbar bra både i team och självständigt. Du utmanas av att få ta ansvar och bidra i en miljö med högt i tak, du hanterar olika arbetsuppgifter/arbetsområden och har inget problem med att växla mellan stort och smått. Du har ett öga för detaljer och levererar med hög kvalité.

Den digitala kommunikatörens främsta arbetsuppgift kommer vara att ansvara för och producera innehåll till våra sociala medier och hemsida. Det är därför ett krav att du har utbildning och/eller erfarenhet av att producera innehåll för sociala medier och kan hantera all nödvändig utrustning för att skapa inlägg, skriftliga och rörliga, i form av t.ex. intervjuer och filmer för sociala medier. Du vet hur du ska anpassa ton, innehåll, längd och skapa kontinuitet i våra kanaler för att nå fram med vårt budskap. Det kommer även att ingå i arbetsuppgifterna att ta fram marknadsföringsmaterial med användning av Adobe Illustrator, InDesign, Photoshop.

Anställning

Anställning: Heltid
Anställningsform: Visstidsanställning fram till årsskiftet, med möjlighet till förlängning.
Start: Så snart som möjligt, tidigast 1 augusti.
Lön: 24 000 kr
Arbetstider: 8.30-17.00, flextid 1 timme +/-

Ansökan

CV, personligt brev och eventuella frågor kring tjänsten skickas till Veronica Eriksson, verksamhetsledare på Start-Up Stockholm, veronica.eriksson@startupstockholm.se

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!