Lobloo Suspensoar med patenterad lösning

loboo_Start_Up_StockholmLobloo är den första suspensoaren som på ett naturligt och följsamt sätt ligger mot kroppen med optimalt skydd oavsett rörelse. Suspensoaren har en unik patenterad lösning som utvecklats under lång tid.

Problemet med många av marknadens suspensoarer är att den hårda kåpan inte ligger fast mot kroppen i samband med alla kroppsrörelser. Det är något utövare får erfara den hårda vägen, när de får en smäll eller ett slag mot skrevet.

”Mitt mål var att ta fram en unik produkt som passar till alla sporter. Den ultimata prövningen är löpning eftersom ljumskarna pressas mot kroppen och skaver och är obekvämt. Efter många år av utveckling och tester lyckades vi ta fram denna modell som jag kan springa över en mil i utan skavsår eller att den hindrade rörelser”, säger Usama Aziz, utvecklare och kampsportare med två OS i brottning, landslagsboxare och Europa-etta 2010 i MMA.

Lobloo har utvecklat ett komplett säkerhetssystem, som skyddar i alla lägen. Systemet, som har patent, gör att suspensoaren ligger fast mot kroppen, oavsett hur du rör dig. Lobloo finns i olika modeller som är anpassade till utövarens behov.

”Utan Start-Up Stockholms hjälp så skulle jag troligtvis inte vågat testa mig fram”, säger Usama och fortsätter med sina bästa tips till dig som blivande företagare – var realistisk och ärlig med hur du kan etablera dig på marknaden, finns det en ekonomi i idén?