Partners

Huvudpartners

Startup Sthlm kan erbjuda kostnadsfri rådgivning för alla i Stockholms regionen främst tack vare våra huvudpartners, som både bidrar finansiellt men även med expertkompetens för våra kunder. 

Stockholm Stad

Stockholms stad och Startup Sthlm arbetar mot den gemensamma målsättningen att göra Stockholm till Europas ledande hållbara tillväxtregion, från idé till livskraftigt företag!

SEB

SEB har enda sedan starten för 160 år sedan haft en övertygelse om att entreprenöriellt tänkande och innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld. SEB och Startup Sthlm samarbetar för att göra det möjligt för dig att uppnå dina ambitioner och lyckas i såväl goda som svårare tider. 

Almi Företagspartner

Almis vision är att skapa möjligheter för alla bärkraftiga idéer och företag att utvecklas. Almi erbjuder rådgivning, lån och riskkapital i företagandets alla faser – från idéer till framgångsrika företag. Det omfattar såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag som satsar på tillväxt och expansion.

Silver

Gigger

Gigger erbjuder tjänster till både privatpersoner och företag. Som privatpersoner och kund hos Gigger kan du hitta nya kunder och fakturera utan ett eget företag, detta innebär att minskad administration och pappersarbete. För de som redan har företag kan Gigger hjälpa till att hantera löneadministration och arbetsgivaransvar vid anställningar av ny eller mer personal. En perfekt plattform både innan du startar eget och efter du startat företag.

Är ni intresserade av att vara med och driva utvecklingen i Stockholm framåt genom ett partnerskap med Startup Sthlm? Vi har öppnat upp fler nivåer i vår partnerstruktur, för att skapa flexibla och skräddarsydda engagemang i vår verksamhet. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!

Ekosystempartners

Startup Sthlm samarbetar med ekosystemet i Stockholm för att fler ska ta del av det breda utbudet och möjligheterna att växa.