Om oss & rådgivningen

Start-Up Stockholml/Lidingö erbjuder kostnadsfri branschoberoende affärsrådgivning till dig som har en idé, vill starta eller fortsätta bygga ett livskraftigt företag.

Våra erfarna rådgivare hjälper dig bearbeta din affärsidé och dess utformning, från grundläggande frågor kring budget, företagsformer, finansiering och försäljning, till konceptualisering och utveckling av marknadsstrategier.

Rådgivningen är kostnadsfri men vid uteblivet besök utan avbokning minst 12 h innan debiteras en avgift på 300 kr inkl. moms (gäller även vid sjukdom om det inte avbokats). Vid hastigt insjuknande mailar du till christina.lidingo@startupstockholm.se

Start-Up Stockholm/Lidingö är en fristående ideell stiftelse med verksamhet lokalt på Lidingö. Vi samarbetar med Sveriges största rådgivningscenter Start-Up Stockholm, som erbjuder kostnadsfri branschoberoende affärs- och innovationsrådgivning, kompetensutvecklande seminarier och program vid start och tidig tillväxt fas. Vårt gemensamma utbud ger dig utökad tillgänglighet till en skräddarsydd process av rådgivning, kompetensutveckling och stöd.

Våra rådgivare

Våra rådgivare är företagare själva, med erfarenhet av vad det innebär att börja från början. De har också nätverk, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i din affärsutveckling. 

Innan du bokar din första tid läs gärna igenom våra bokningsregler

Christina Pihl
Affärsrådgivare/Verksamhetsansvarig

Christina har lång erfarenhet av arbete inom marknadsföring och affärsutveckling, både från den ideella sektorn så som b la Rädda Barnen men framförallt från branscher inom näringslivet. Christina hjälper dig gärna med att vässa ditt företags marknadsföring, försäljning och hitta nya kunder samt ser till att du får full koll på ekonomin och övriga frågor rörande uppstarten av företaget.
Talar svenska och engelska.

Boka affärsrådgivning med Christina

Christina Pihl profilbild

Styrelse

Ledamöter

Pelle Lindberg, Millerspath
Marie Thorslund, 4Good
Christina Pihl, Pihl&Partner
Lars Johansson, Brands
Jim Kenving, SEB
Johan Hjort, Högberga gård
Malin Rosenqvist, Näringslivschef Lidingö Stad (adjungerande)

Rådgivningen är helt kostnadsfri tack vare vårt nätverk av samarbetspartners som stöder oss, med finansiella medel, kompetens och engagemang.