Bli kund

Susanne Söderberg Start-Up StockholmVad kan Start-Up Stockholm göra för dig?
Start-Up Stockholm är Sveriges största organisation för kostnadsfri affärs- och innovationsutveckling, för den som vill starta, driva och utveckla livskraftiga företag eller innovationer. Vi arbetar med att skräddarsy våra tjänster och aktiviteter efter de behov som varje idé, företag eller projekt har.

Individuell affärs-, specialist-, och innovationsrådgivning, där djupdyker vi i din idé, ditt företag eller ert projekt. Det är i den individuella rådgivningen som vi tillsammans skapar en process bestående av rådgivning och kompetensutveckling i form av seminarier, workshops och/eller program. Våra rådgivare, alla med erfarenhet från att driva och utveckla egna företag inom olika branscher, hjälper dig att prioritera rätt för att du ska ha de bästa möjliga förutsättningar till att driva ditt företag.

Kompetensutvecklande seminarier och workshops som ger dig verktygen att bygga och driva ett livskraftigt företag från grunden, men även för dig som ännu inte nått lönsamhet. Är du intresserad av entreprenörskap och innovationsutveckling men har inte en tydlig idé än? Du kan fritt gå på våra seminarier och inspirationsevent, där du också träffar andra i olika fas av att starta, etablera och driva sina företag.

Program ger en tydlig process med veckovisa seminarier och workshops tillsammans med andra i fas med att starta upp.

Vi arbetar med rådgivning och kompetensutveckling från start till tidig tillväxt fas och med perspektiven: Starta: Hur gör jag? Driva: Hur gör jag det på bästa sätt? Utveckla: Hur går jag vidare?

Så här gör du:

1. Skapa konto
Registrera dina uppgifter första gången, därefter får du ett mail för att bekräfta din registrering och med ett temporärt lösenord som du byter ut första gången du loggar in på Mina Sidor.

2. Boka rådgivning, seminarier och aktiviteter
Mina Sidor bokar du affärs- och specialistrådgivning, seminarier och program helt fritt. Dock behöver du avboka din tid 12 timmar innan vid förhinder annars debiteras du en fakturaavgift. Uteblir du från rådgivning/seminarium eller avbokar senare än 12 timmar innan start (oavsett orsak), debiterar vi 300 inkl. moms. Läs mer om detta i Våra bokningsregler.

3. Vår innovationsrådgivning
För att få tillgång till en 45 minuters rådgivningsmöte med en av våra innovationsrådgivare, behöver du först träffa en affärsrådgivare. Affärsrådgivaren gör första bedömningen för att avgöra om din idé har potential att vara en innovationsidé och först därefter får du behörighet att boka fullängds innovationsrådgivning. Du kan även boka en speed-rådgivning (20 min) med en innovationsrådgivare som gör en snabb bedömning om huruvida din idé kvalificeras för innovationsrådgivning. Innovationsrådgivning speed (20 min) finns även att boka som telefonmöte.