Bli kund

Susanne Söderberg Start-Up StockholmVad kan Startup Sthlm göra för dig?
Startup Sthlm är Sveriges största organisation för kostnadsfri affärs- och innovationsutveckling, för den som vill starta, driva och utveckla livskraftiga företag eller innovationer. Vi arbetar med att skräddarsy våra tjänster och aktiviteter efter de behov som varje idé, företag eller projekt har.

Individuell affärs-, specialist-, och innovationsrådgivning, där djupdyker vi i din idé, ditt företag eller ert projekt. Det är i den individuella rådgivningen som vi tillsammans skapar en process bestående av rådgivning och kompetensutveckling i form av seminarier, workshops och/eller program. Våra rådgivare, alla med erfarenhet från att driva och utveckla egna företag inom olika branscher, hjälper dig att prioritera rätt för att du ska ha de bästa möjliga förutsättningar till att driva ditt företag.

Kompetensutvecklande seminarier och workshops som ger dig verktygen att bygga och driva ett livskraftigt företag från grunden, men även för dig som ännu inte nått lönsamhet. Är du intresserad av entreprenörskap och innovationsutveckling men har inte en tydlig idé än? Du kan fritt gå på våra seminarier och inspirationsevent, där du också träffar andra i olika fas av att starta, etablera och driva sina företag.

Vi arbetar med rådgivning och kompetensutveckling från start till tidig tillväxt fas och med perspektiven: Starta: Hur gör jag? Driva: Hur gör jag det på bästa sätt? Utveckla: Hur går jag vidare?

Så här gör du:

1. Skapa konto
Registrera dina uppgifter första gången, därefter får du ett mail för att bekräfta din registrering och med ett temporärt lösenord som du byter ut första gången du loggar in på Mina Sidor.

2. Boka idémöte, seminarier och/eller ansök till vår process
Mina Sidor bokar du aktiviteter helt kostnadsfritt. Dock behöver du avboka din tid 12 timmar innan vid förhinder annars debiteras du en fakturaavgift. Uteblir du från aktivitet eller avbokar senare än 12 timmar innan start (oavsett orsak), debiterar vi 300 inkl. moms. Läs mer om detta i Våra bokningsregler.

3. Vår innovationsrådgivning
För att få tillgång till rådgivningsmöte med en av våra innovationsrådgivare, behöver du ansöka till vår process. Läs mer om processen här.