Snabbfoting – idéer blir verklighet med motion

Snabbfoting Start-Up JoggDe bästa idéerna kläcker Ewa Hutmacher 37 år, grundare till Snabbfoting under sina löprundor, något som idag blivit verklighet för andra i ett utbildnings- och motionskoncept. Idén Aktiejogg dök upp 2013 på en löprunda efter att ha lämnat en lång karriär i finansbranschen som produktutvecklare och placeringsrådgivare.

Att kunna träna, coacha och utbilda andra med fräsch pedagogik i hälsa, företagande och aktier för hållbara resultat skapar mening. Våra tjänster inom träning och hälsa är enkla, personliga med fokus på gemenskap, berättar Ewa Hutmacher.

Snabbfoting bygger vidare på idén Aktiejogg och Start-up Jogg som lanserats nyligen. Ewa Hutmacher upptäckte effekterna av inlärning och motion redan för flera år sedan. Utöver bättre hälsa uppstår positiva effekter på inlärning och kognition.

Nyligen har Snabbfoting inlett ett samarbete med Start-up Stockholm som testar utbildningsmetodiken för sina klienter under namnet Start-up Jogg. Aktiva möten med affärsrådgivare eller specialister utvärderas och utvecklas vidare. Det är bara startskottet för flera intressanta samarbeten som planeras.

Värdefull kompetens och bollplank hos Start-up Stockholm
Första kontakten med Start-up Stockholm togs 2015 för att bolla strategier, försäljning och innovationsdelar. Det har varit värdefullt för att landa innovationskoncept och träningstjänster på en hårt konkurrenssatt marknad. Mindre finansiellt stöd av Almi har också gett skjuts för Snabbfotings utveckling.

Orädd och uthållig vinner i längden
Som företagare gäller det att vara orädd att ta beslut och leverera tjänster som ger mervärde för kunderna. Affärer tar tid och ett flertal blir inte av så berg och dalbana är något att ställa in sig på. Det är ett skönt kvitto att vårt långa arbete nu skördar frukt och siffrorna pekar åt rätt håll med stigande omsättning hela tiden. Drömmen att växa och anställa finns i en framtid.

Närmast i pipen
Nu pågår vidareutveckling av våra utbildningstjänster för att ligga i framkant inom hållbar hälsa och ekonomi. Säljarbete och leta samarbetspartner står också på agendan. Att nyligen ha flyttat till ett co-working space för digital hälsa innebär en bra nätverksplats med kontaktytor och kompetensutveckling som är viktigt. Några löprundor sitter fint för att knyta ihop alla idéer säger Ewa Hutmacher med ett leende.