Start-Up Bussen lyfter drömmar och idéer under sommarturné i Stockholm

För andra året i rad kommer Start-Up Stockholms mobila rådgivningsenhet Start-Up Bussen att turnera runt Stockholm. Detta år i samarbete med ytterstadsinitiativet Changers Hub för att tillsammans lyfta de kostnadsfria tjänster som finns för den som vill starta, driva och utveckla sitt företag eller innovationsidé i Stockholm. 

Start-Up Bussen erbjuder kostnadsfri rådgivningStart-Up Bussen

Under sommaren och tidig höst 2017 kommer Start-Up bussen åka på turné runt om och i Stockholm. Turnén sker i samarbete med Changers Hub, tillsammans lyfter vi frågan kring entreprenörskap och möjligheten för fler att kunna förverkliga sina drömmar med hjälp av våra kostnadsfria tjänster. Vi tycker att samarbeten är det viktigaste för att fler ska känna till och ta del av det fantastiska utbudet och initiativ som finns i Stockholm.

Changers Hubs vision är att skapa bättre förutsättningar för unga vuxna i Stockholms ytterstadsdelar att uppnå sin fulla potential. Detta gör de genom att erbjuda sina medlemmar ett brett nätverk, en kunskapsbank och inspirerande föreläsningar.

-Vi ser samarbetet med Start-Up Stockholm som en fantastisk möjlighet för oss att kunna nå ut och berätta om de tillgängliga verktygen som finns för de som har drömmar och idéer om att starta eget säger Amanias Abraha, Grundare av Changers Hub.

Start-Up Bussen är ett initiativ för att fler ska få del av den kostnadsfria rådgivning och kompetensutveckling som finns i Stockholms regionen, du hittar mer information om var du kan hitta oss i sommar här.