Start-Up Stockholm finns nu i Skärholmen!

Start-Up Stockholm i Skärholmen, Portholmsgången 1.

Den ideella stiftelsen Start-Up Stockholm utökar nu med fler mindre kontor i Stockholm. Det första öppnar i söderort tisdag 21 november i Skärholmen, där verksamheten sitter tillsammans med Fokus Skärholmen. Under början av 2018 kommer ett kontor i norrort att öppnas. 

- Vi är mycket glada för att kunna göra den här utvecklingen. Vi vet att det finns en stor entreprenöriell anda och idéskapande i dessa områden av Stockholm. Genom att vara på plats där människor lever och verkar kommer vi att förenkla och ytterligare kunna stötta människor i att följa sina drömmar och leva på sina idéer, säger Wadih El-Achkar VD på Start-Up Stockholm.

Start-Up Stockholm erbjuder kostnadsfri affärs- och innovationsrådgivning, kompetensutveckling inom att starta, driva och utveckla företag genom seminarier och workshops samt program i start fas. Verksamhetens metod och utbud är unikt för Norden och årligen genomgår mer än 4000 personer processer hos Start-Up Stockholm. I Stockholms city ligger Start-Up Stockholms större kontor som tar emot människor från hela länet i innovationsrådgivning och kommer att fortsätta att bedriva sin ordinarie verksamhet.

Start-Up Stockholm finansieras av Stockholms stad, SEB och Almi Företagspartner.

Start-Up Stockholm i Skärholmen
Start-Up Stockholm finns nu i Skärholmen och sitter tillsammans med Fokus Skärholmen på Portholmsgången 1, bakom SKHLM Skärholmen centrum. Under 2018 kommer Start-Up Stockholm att flytta till mer permanenta lokaler i samma område. Det är fritt att ta del av samtliga kontors utbud och boka rådgivning och aktiviteter på olika platser.

I Skärholmen börjar affärsrådgivningen den 21 november och Start-Up Programmets första grupp startar den 5 december. Start-Up Programmet ger inspiration och verktyg som hjälper personen att utveckla sin affärsidé och sitt företagande. Registrera dig och boka rådgivning och Start-Up Programmet på www.startupstockholm.se

Start-Up Stockholm i Skärholmen