Hubbar, Co-working spaces & Inkubatorer

Hubbar

Vad? Impact hub är en plats där du erbjuds kontorsplats, seminarium, program, event, mm. Här kan du nätverka och bli del av något. Impact hub är stolta över att även kunna fungera som en inkubator.
Hur? Du blir medlem och betalar en månadskostnad. Finns olika medlemskap beroende på ditt behov.
Var? Impact hub hittar du på Luntmakargatan 25/Sveavägen 44, i Stockholm.
När? Beroende på vilket medlemskap du har så varierar din behörighet till att vara på hubben. Vissa medlemskap ger dig access 24/7 andra bara under business hours.

Vad? Norrsken house är en plats dit de med en företagsidé/ett företag inom tech kan komma för att skapa sig ett nätverk, få möjligheter att utvecklas och få en plats att arbeta på där allt ett kontor behöver finns.
Hur? Bli medlem, månadsavgiften ligger på 6000kr, men Norrsken kan ge rabatterat pris till de som behöver och som blir godkända.
Var? På Birger Jarlsgatan 57C hittar du The Norrsken House.
När? Är du medlem så har du tillgång till de stora lokalerna 24/7, årets alla dagar.

Vad? Open lab har skapat en miljö som inte bara är en arbetsplats utan även ett nätverk som möjliggör för medlemmarna att hitta nya uppdrag och bygga en mer hållbar framtid. Utöver arbetsytan och nätverlet som Open lab erbjuder så har de även möjliggjort för samarbeten och kreativitet, medlemmarna har tillgång till labb där de kan skapa och utveckla sina produkter. Det finns en 3D printer och möjlighet till att skapa prototyper.
Hur? Genom att bli medlem får du tillgång till det Open lab erbjuder. Du blir medlem genom att kontakta Open lab.
Var? Open lab är belägen i det gamla rektorshuset på KTH, Valhallavägen 79.
När? Beroende på vad du vill göra hos Open lab så varierar tillgängligheten. Som medlem får du full koll på när du kan göra vad.

Vad? Sthlm Fintech hub är en hub där alla som har en start-up eller ett företag inom finansiell teknik kan komma och ta del av det dem har att erbjuda. De erbjuder nätverksevent, workshops, kontorsutrymme, mm.
Hur? Genom att bli medlem kan du bli en del av Sthlm Fintech hub. För start-ups är medlemskapet gratis. Vill man ha en kontorsplats kostar det en summa varje månad, summan beror på vilket sorts kontor du väljer.
Var? Fintech hub hittar du på Centralplan 15, vid Stockholms centralstation.
När? Beroende på vad du betalar i månaden får du tillgång till lokalerna olika mycket. Den digitala tjänsten som Fintech erbjuder har du tillgång till hela tiden.

Vad? THINGS® är en stor hub/co-working space på KTH campus. Hos THINGS kan start-ups med hårdvara som en del av deras lösning komma. Har du en sak kopplat till internet, bärbar teknik, medicin teknik eller dylikt så kan du utveckla och arbeta hos THINGS. Behöver du skapa en prototyp eller jobba på din produkt så finns möjligheterna här.
Hur? Bli medlem om du har en start-up som inkluderar en "sak". Genom att ansöka till STING inkubator program så kan du bli medlem hos THINGS men även genom att ansöka på deras hemsida.
Var? Drottning Kristinas Väg 53
När? För dig som är medlem är det öppet 24/7.

Vad? H2 health hub är till för dig som arbetar med hälsotech och hälsoinnovationer. De erbjuder nätverksevent, workshops, kontorsutrymmen, föreläsningar, mm.
Hur? Genom att bli medlem får du tillgång till H2 Health hub, Det finns olika medlemskap som betalas månadsvis och som kostar olika mycket.
Var? På Hälsingegatan 45 hittar du H2 health hub.
När? Beroende på vilket medlemskap du väljer så får du olika behörighetsgrader till H2 health hubs lokaler.

Vad? En miljö i världsklass för innovationer, nätverk och flexibla kontorsplatser. En plats till de företag som växer snabbt digitalt och jobbar med innovativa idéer. Epicenter tror på att innovationer skre då innovativa människor tänker ihop.
Hur? Bli medlem. De har olika medlemskap som är anpassade utifrån dina behov.
Var? Epicenter hittar du på Mäster Samuelsgatan 36.
När? Olika medlemskap ger dig olika möjligheter, och där ingår även din behörighet att utnyttja det som Epicenter har att erbjuda.

Vad? Goto10 är en plats där du kan nätverka, inspireras och lära dig någonting nytt. Älskar du internet och jobbar med det så kan du flytta ditt arbete till Goto10.
Hur? Det är kostnadsfritt att bli och vara medlem hos Goto10, som medlem kan du utnyttja allt det som Goto10 har att erbjuda.
Var? Du hittar Goto10´s lokaler på Hammarby Kaj 10D.
När? Öppettiderna hittar du på deras hemsida.

Vad? Changers hub erbjuder kostnadsfria kortkurser, inspirerande seminarium, studiebesök till hajpade företag, privatlektioner med idécoaching och nu även co-working space. En av alla de saker de vill göra är att hjälpa unga vuxna i ytterstaden att nå sin fulla potential.
Hur? Bli medlem och ta del av alla exklusiva medlemserbjudanden.
Var? Changers hub hittar du på Albyvägen 7.
När? Du hittar Changers hubs öppettider på deras hemsida, skrolla längst ner på startsidan för att hitta informationen.

Vad? Sub46 är en av de främsta hubbarna i Sverige idag. De hjälper företag att lyckas snabbare genom nätverkande. De erbjuder hjälp med internationell expandering, PR, Marknadsföring, mm. Hos Sub46 kan du även få någonstans att vara med ditt företag, de har lokaler som medlemmar kan utnyttja som kontorslokal. Förutom allt detta finns det även ett café dit alla är välkomna medlemmar som icke-medlemmar.
Hur? Genom att bli medlem kan du ta del av allt som Sub46 har att erbjuda.
Var? Du hittar Sub46 på Regeringsgatan 65, 3f.
När? Beroende på vilket medlemskap du har så har du olika möjligheter att utnyttja lokalerna.

Co-working spaces

Vad? DG97 är ett kontorshotell som erbjuder prisvärda fullservicelösningar för egna kontorsrum och fasta kontorsplatser.
Hur? Du betalar endast för den yta du valt, alla kringtjänster ingår. Korta bindningstider är möjligt. Kontaktinformation finns här.
Var? Drottninggatan 97, i Startup Sthlms tidigare lokaler.
När? Öppet 24/7/365.

Vad? Helio har kontor, mötesrum och coworking spaces på åtta olika platser i Stockholm till den som vill driva bolag och förverkliga sina idéer. Som medlem hos Helio får du inbjudan till events, teknik som funkar, bemannad reception och frukt/te/kaffe. Helio erbjuder olika medlemskap med olika priser.
Hur? För att bli medlem bör du först kolla runt på Helios hemsida för att se vad av allt det dem erbjuder som du är i behov av för att sedan boka en visning och ta det vidare därifrån.
Var? Helios olika kontor hittar du som sagt på 8 olika platser runt om i Stockholm. De finns på Grev turegatan 30 (GT30), Kistagången 12, Engelbrektsplan 1, Hemvärnsgatan 9, Svetsarvägen 6, Rålambsvägen 17, Hornsbruksgatan 27 och Sveavägen 9.
När? Beroende på vilket medlemskap och kontrakt man har med Helio så kan ens tillgång till lokalerna variera.

Vad? Embassy House är ett industri och nätverksfokuserat co-working space för start-ups och techbolag. De erbjuder en välkomnande miljö och prisvärda kontorsplatser, utöver det får man hos Embassy House även tillgång till Embassy House Ventures, partners och andra nätverks möjligheter; detta för att gynna ditt företag och din entreprenöriella tillväxt. Mer då? Embassy House erbjuder internationella go-to-market partners inom flertalet städer runt om i världen.
Hur? För att bli en del av Embassy House community så kan du delta på ett event hos dem, bli en partner eller helt enkelt hyra en kontorsplats.
Var? Embassy House finns på två platser i Stockholm: Folkungagatan 44, 118 26, Stockholm & Linnégatan 89C, 115 23 Stockholm
När? Alla Embassy House medlemmar har 24/7 access till lokalerna och det finns en del andra fördelar också. Kontakta dem för att få reda på vad.

Vad? Knackeriet är en plats där du som medlem kan ta del av och dela kontorsutrymme med många andra egen företagare. Deras mål är att skapa en plats där roliga start-ups, nyfikna entreprenörer och spännande individer kan samlas och utvecklas.
Hur? För att bli medlem får du kontakta Knackeriet och berätta lite kort om dig själv och ditt projekt.
Var? Du hittar Knackeriet i en gammal och historisk byggnad i Gamla Stan, på Svartmangatan 9.
När? Knackeriet har inge drop-in platser eller dagpass utan vill att du som medlem blir en i gänget och känner dig som hemma.

Vad? No.18 är en co-working space för de som är i behov av flexibilitet eller för resenärer.
Hur? Som medlem på No.18 betalar man en månadsavgift, hur stor den är påverkas av vilket medlemskap du behöver. Det som varierar från de olika medlemskapen är hur många dagar i veckan du kan utnyttja lokalen.
Var? På två olika adresser i Stockholm hittar man No.18 lokaler, den ena ligger på Centralplan 15 (Norrmalm) och den andra på Birger Jarlsgatan 18 (Östermalm).
När? Beroende på ens medlemskap så varierar ens tillgång till lokalerna.

Vad? Kolonien är till för frilansare och företag med flexibla lösningar för både temporära och permanenta behov. Det är ett kontorshotell och co-working space
Hur? Betala per månad eller per projekt. Det finns olika alternativ att välja på, beroende på vad som passar dig.
Var? Du hittar Kolonien vid Telefonplan, Telefonvägen 30.
När? Deras öppettider får man mer info om då man visat intresse för att ta del av det dem har att erbjuda.

Vad? The loft är till för företag som är i behov av antingen en fast eller flexibel kontorsplats. Företag som huserar där håller på med allt från kommunikation och webbutveckling till design och foto. De erbjuder allt från flexibla kontorsplatser till mer fasta lösningar, lite beroende på vad du/ni är i behov av.
Hur? Kontakta The Loft för mer information om en eventuell visning och hur ni går till väga för att få en plats hos The Loft.
Var? För att komma till The Loft som dinns i en vindsvåning ett stenkast från Fridhemsplan så måste du gå till Bergsgatan 59.
När? Deras öppettider och vad som händer när på The Loft får du mer information om när du har varit i kontakt med dem.

Vad? Den nya marknadsplatsen för kontor. Hos Work around kan du hyra och hyra ut kontorslokal utifrån din och ditt företags behov.
Hur? Du söker på hemsidan efter ett kontor som kan passa dig, sedan bokar du en visning och är du nöjd kan du teckna ett avtal. På hemsidan hittar du även information om hur du går tillväga om du har lokaler som du vill hyra ut.
Var? Work around finns runt om i Sverige, du kan hitta mer exakt på deras hemsida.  
När? Beror på det avtal man tecknar. 

Vad? United spaces erbjuder arbetsytor, all inclusive, personlig service och stora möjligheter för ditt företag att växa. De har som vision att bidra med ett gränslöst, innovativt och medvetet entreprenörskap som får företag att växa. Deras mål är att stötta lokala entreprenörer med hundratals arenor runtom i världen som en del av en positiv globalisering.
Hur? Genom medlemskap får du ta del av det United spaces har att erbjuda. Olika medlemskap kostar olika mycket per månad och ger dig olika behörigheter.
Var? De finns på olika platser runt om i Sverige och även internationellt men i Stockholm hittar du dem på Klarabergsviadukten 63.
När? Dygnet runt kan du som medlem använda dig av United spaces tjänster.

Vad? The Castle strävar efter att skapa metoder och utveckla idéer för att möjliggöra "nästa" steg av arbetsplats. Deras fikus ligger på att skapa en kultur och gemenskap av extraordinär kvalitet och att alla typer av människor och organisationer ska känna sig välkomna.
Hur? Bli medlem och ta del av The Castle's utbud.
Var? Slottsbacken 8 är där du hittar The Castle och deras lokaler.
När? Olika medlemskap ger dig olika behörigheter och tillgång att utnyttja lokalerna.

Vad? We Have Company är en co-working space där man kan utbyta idéer, kan dela kunskaper och arbeta tillsammans.
Hur? Bli medlem och betala en månadskostnad för att ta del av det som We Have Company har att erbjuda.
Var? Du hittar We Have Co på Katarina Bangata 71A.
När? Olika beroende på vilket medlemskap du har. Har du ett stationärt skrivbord så har du tillgång 24/7.

Vad? Cafe&Co är ett café och kontor i ett. Här kan du få en plats att arbeta på och en lokal att ha möten i samtidigt som du kan få nybryggt och gott kaffe.
Hur? Kom bara dit eller betala ett fast pris i månaden för att säkra din plats. Finns olika alternativ beroende på vad du är i behov av.
Var? Finns på Hornsgatan.
När? Öppettider hittar du på deras hemsida.

Vad? Business Lounge finn till för företagaren mitt i livet. Till den som driver det lilla välmående företaget eller frilansar, konsultar eller gestaltar filialen för det lite större bolaget på annan ort.
Hur? Du blir medlem, det finns olika alternativ att välja mellan. För att bli medlem lämnar du en intresseanmälan för att se om det finns plats för dig och ditt projekt.
Var? Business Lounge är beläget vid Nacka Strand på Augustendalsvägen 19.
När? Du får tillgång till kontoret olika mycket beroende på vilket medlemskap du har.

Vad? The Park är ett personligt och kreativt co-working space med kontor, eventytor & konferensrum på två attraktiva adresser i Stockholm med all service inkluderad. De erbjuder fyra co-workingmedlemskap & skräddarsyr ditt event eller din konferens om behov finns.
Hur? Välj en av de fyra olika medlemskapen och bli medlem för att ta del av det The Park har att erbjuda.
Var? Som nämnts tidigare finns The Park på två olika ställen i Stockholm. Den ena är Sveavägen 98 och den andra är Hälsingegatan 49.
När? De olika medlemskapen ger dig olika behörigheter. Vissa innebär kontorstider andra 24/7 tillgång.

Vad? Möteskontoret erbjuder nätverk, mötesrum och virtuellt kontor. Du kan genom Möteskontoret få en central företagsadress, få en lokal att ha möten i, mm.
Hur? Bli medlem och välj en av deras tre olika medlemskap.
Var? Möteskontorets företagsadress är Sankt Eriksgatan 9.
När? Ditt medlemskap betalas månadsvis och som medlem har du möjlighet att boka en arbetsplats eller mötesrum per dag/tillfälle.

Vad? 7A erbjuder kontorslokaler i centrala Stockholm. Hos 7A kan du hyra enskilda rum, arbetsplats, lounge eller ett virtuellt kontor.
Hur? Kontakta dem för mer information om hur du går tillväga för att säkra en central arbetsplats.
Var? Du hittar 7A:s lokaler på tre platser i Stockholm. Du hittar dem på Odenplan, Vasagatan och Strandvägen.
När? Beroende på vilken lösning du valt och vad du kommit överens om med 7A så kommer din tillgång till lokalen/lokalerna variera.

Vad? iOffice är ett kontorshotell där du utifrån dina behov kan välja en kontorslösning som passar just dig och dina behov. Utöver kontorsplatser finns även konferenslokal och virtuella kontor och andra tjänster för att du och ditt företag ska kunna fokusera på det ni är bra på.
Hur? Kontakta iOffice för att se om den lösning du är ute efter finns tillgänglig. Du hittar prislista och de olika alternativen du kan välja mellan på deras hemsida.
Var? Det finns två alternativa platser där du kan ha ett kontor genom iOffice, det ena är centralt i Stockholm på Kungsgatan 37 och det andra är i Solna inne i Mall of Scandinavia.
När? Beroende på vilken lösning du har valt hos iOffice så varierar din behörighet till lokalerna.

Vad? Kitts showroom erbjuder lokaler där man kan ha showroom men även för andra events och utställningar. Lokalen kan hyras per dag/helg/vecka.
Hur? Kontakta ansvarig för att kolla tillgänglighet, visning av lokal, för priser och för att boka.
Var? Lokalen hittar du centralt på Karlbergsvägen 77.
När? Du betalar för den tid du hyr lokalen och beroende på tillgänglighet och dina behov så har du tillgång till lokalen enligt överenskommelse.

Inkubatorer

Vad? KLUMP är en inkubator för entreprenörer som vill utveckla sina visioner till hållbara företag inom de kulturella, sociala och kreativa näringarna.
Hur? För att bli del av KLUMP Subtopia kontakta verksamhetsledaren Anders Lindgren.
Var? Du hittar KLUMP på Subtopia som har adressen, Rotemannavägen 10 i Alby, Botkyrka (cirka två mil söder om Stockholm).
När? Kontorstider.

Vad? STING är en inkubator/accelerator och erbjuder tech startups en snabbare väg från idé till globalt företag. De hjälper till med affärsutveckling, finansiering, rekrytering och nätverk.
Hur? Ring eller maila en coach hos STING inom ditt område. Du berättar om din affärsidé, och du får mer information om hur STING kan hjälpa dig. Om din idé passar STING bokar du och coachen ett möte för att utvärderar och eventuellt gå vidare. När allt känns bra från bådas håll skrivs ett samarbetsavtal.
Var? Du hittar STING i hos Electrum, Kistagången 16 men även hos THINGS, KTH Campus Valhallavägen/Drottning Kristinas väg 53 samt hos SUP46, Regeringsgatan 65.
När? Kontorstider.

Vad? SSES har ett tre månader långt pre-inkubator program, där SSES studenter och alumner har möjlighet att få testa sina ideér och projekt. Tanken är att programmet ska tas vid sidan av ett jobb eller studier.
Hur? Ansök via formuläret som du hittar längst ner på SSES hemsida. Där kan du även läsa om utvalsprocessen för programmet. OBS! Du måste vara eller ha varit student på någon av följande skolor; KTH, Stockholm School of Economics, Karolinska institutet, Konstfack eller Stockholms universitet.
Var? Du hittar SSES på Saltmätargatan 9, Stockholm.
När? Då du ingår i pre-inkubator programmet så har du 24/7 tillgång till campus.

Övrigt

Vad? Tech farm är ett koncept där du bor, jobbar och utvecklas tillsammans. Att leva tillsammans är mer än att bara dela på utrymmen och hålla i fester, det handlar om att hjälpa varandra att bli mer medvetna, att ta vara på varandras olika sidor, erfarenheter och kunskaper.
Hur? Ansök om att få bli en del av techfarm och se var du skulle passa in.
Var? Tech farm har flera olika platser där man kan bo och jobba. Kolla på deras hemsida för att se vilken av alla deras boenden som skulle passa dig.
När? Eftersom du både bor och arbetar i Tech farms lokaler så blir det att du som medlem får tillgång 24/7 till det specifika boende som du går med i.

Vad? Regus finns till för dig som är entreprenörer till stora och globala verksamheter. De erbjuder mötesrum, kontor, coworking, virtuellt kontor och katastrofåterställning.
Hur? Du kontaktar Regus för att gå på en visning och/eller få prisuppgifter. Passar det som Regus har att erbjuda dig så kan du bli kund hos dem.
Var? Regus finns på 3 000 platser, i 900 städer och i 120 länder. Du hittar dem på flera platser i Stockholm, Solna och Kista. Kolla in på deras hemsida för att se om de har en plats som passar dig.
När? Kontorstider om inte något annat avtalas.